Smeštaj

U mirnom delu Voždovca, u ulici Vojvode Vlahovića 3v , nalazi se Dom za smeštaj i negu starih i nepokretnih lica  SENIOR PLUS 3. Do doma se dolazi autobuskim linijama 18, 26, 50.

Smeštaj u staračkom domu SENIOR PLUS 3 se ralizuje u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i prema trenutnom stepenu zavisnosti korisnika (nezavisna, polu-zavisna i zavisna kategorija), ukupnog kapaciteta 20 korisnika.

Sve sobe su opremljene TV-om, klima urađajima, sos tasterom za poziv medicinskih sestara i negovateljica. Čitav prostor je adekvatno opremljen kako bi se na što lakši i bezbedniji način svi koji se smeštaju brže adaptirali i mogli lakše da funkcionišu u domu. Senior Plus 3 poseduje sva neophodna invalidska pomagala, opremljena kupatila za polupokretne i nepokretne korisnike, kao i hidraulične krevete.

Osoblje doma  ima višegodišnje iskustvo u radu sa dementnim osobama, osobama obolelim od Alchajmerove bolesti, vaskularne demencije. Rad sa ovom kategorijom korisnika zahteva poseban pristup koje naš stručni tim u skladu sa individualnim mogućnostima korisnika, sprovodi.
Dom SENIOR PLUS 3 ima savršeno uređeno dvorište u kome korisnici provode prijatne trenutke, družeći se međusobno.

 

       
 

03
03
04
04
05
05
06
06
10
10
14
14

Važne informacije

Pročitajte važne informacije i uslove za prijem

Savetovalište

Savetovalište u okviru doma dostupno je svim korisnicima

Zaposlenje

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima

Društvena odgovornost

Učešće u humanitarnim akcijama - pomoć prihvatilištu